Nelly anländer...

Idag är den dag som kunnde vart som vilken som helst men de ska jag lova världen att det var den inte!
Vaknade ytterst tidigt idag av mamma som berättade att dom skulle komma och hämta mig vid halv 11 då familjen skulle sätta sig i bilen och åka ungefär en timmers bilfärd ner till någonstans i falkenberg. Vi skulle kolla på våran lilla flicka vars namn nu troligtvis är Nelly. som många vet har vi i våran familj länge dividerat om en hund men de har vart mycket problematik om vilken eftersom jag ju är allergisk! mamma har sagt att "kolla denna hunden" och blaablabla men jag har inte velat lyssna speciellt mycket eftersom jag så himlans gärna vill ha en hund och då det inte verkat som om någon skulle komma. MEN underverket kom när jag skulle sitta Hundvakt åt Svea louies lilla goboll då mamma blev helt förkrossad när vi hade en liten valp här hemma. dagen efter kom samtalet " vi ska åka och kolla på en liten tik på söndag" glad de vill jag lova att jag blev. Där vart historien. Så idag åkte vi ner och köpte lilla Nelly på riktigt men eftersom hon bara e 6 veckor är de två veckor kvar tills den söta lilla krabbaten anländer till vårat lilla radhus här i mölndal! välkommen!


Nelly                                                                                      Nelly




Nelly och två av hennes bröder!


dysterheten

dysterheten blir bara större och större, solen vart är du någonstans?
Här sitter man inomhus, dör framför datan, somnar framför tvn eller någon film.
det är sådant man gör en regnig november dag.
Inte i sommarens dagar, det är då man ligger och pressar vid något hav badar och har bara allmänt trevligt med vännerna.

Idag är inte heller en helt vanlig dag, idag blir Louie 18!!
Så ett stort grattis till dig looouie!!


← GRATTIS! ♥

Kan även passa på att tacka för mkt trevligt kalajjs i lördags, då faktiskt vädret till viss del var på våran sida
Hoppas du blev glad för presenten. Så mycket har jag inte heller skrattat på länge vill jag lova mycket lyckat!


Och nu är det bara en månad och 2 dagar kvar tills en annan speciell dag kommer upp, min födelsedag! ^^
Längtar.

Ne nu ska jag typ lägga mig och dö framför tvn eller någonting!



tick tick

regnet tickar på jöksförnstret och det sista jag vill är egentligen att lämna huset!
man blir bara deprimerad om man är ute i detta piss väder.
Men Jennie ringde precis och på något sätt lyckades hon övertala mig att hänga med till staden och fika lite.
det regnar ute?
fast med närmare eftertanke kan det nog va riktigt mysigt att sitta inne någonstans med en kopp god latte i handen.
mumma.

Nu måste jag springa och leta reda på ett par strumpor och sedan springa till bussen!
Godkväll!

sommaren vart är du?

jag vill tacka för regnet som har gett liv i våra förut uttårkade gräsmattor och växter. Tack ♥
men saken är den, det är idag 19 Juni och vi borde ha strålande solsken ute!

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart
på sommarn och gör lite sommrigt då kommer blommorna snart
jag gör så att blommorna blommar jag gör hela kohagen grön
och nu så har sommaren kommit för jag har just tagit bort snön
jag gör mycket vatten i bäcken sådär så det hoppar och far
jag gör fullt med svalor som flyger och myggor som svalorna tar
jag gör löven nya på träden och små fågelbo här och där
jag gör himlen vacker om kvällen, jag gör den alldeles skär
och smultron det gör jag åt barna för de tycker jag dem kan få
och andra små roliga saker som passar när barnen e små
och jag gör så roliga ställen där barnen kan springa omkring
då blir barna fulla med sommar och bena blir fulla med spring



Ida gör allt för sommaren!  så det så!

lite mer för sommarkänslan man knappt har kvar:

http://www.youtube.com/watch?v=7R2KUHLczP0&feature=related


har...

... hyffsat tråkigt en torsdags förmiddag såhär dagen innan midsommar



             
          





Några av de allra finaste fick vara med idag

 

älska

våra vänner har allt sina bästa stunder,♥  här e en:

http://www.youtube.com/watch?v=lRUWUwA2RtM

...

pinsamt


En tanke om lite em ...osv....

..... Sitter här hos louie har precis druckit en kopp te! mycket gott vill jag lova.
Idag är de förberedande, i morron är de Sverige- Ryssland och vi måste vinna jag tycker verkligen detta om vi nu ska ha chanser! Så i morron ska jag upp och hoppa och åka till staden och shoppilera lite, undra vad kan man ju fråga sig det vet jag inte men jag vet vad det är till för!  Sen får det bära hemåt och förbereda inför matchen.

Påtal om matchen Varför alla dessa lansförbrytare? Vi alla här bor i sverige, håll på sverige då och inget annat? jag kan förstå dem som håller på tex sina hemland visst det är lungt men hallå Sverige vi alla bor i så en liten tanke åt de svenska laget tack?


Zlaaaaaatan, en tia för våra svenska hjärtan!
Ta oss till seger!

Louie är ett mysterium hon skulle leta reda på lilla Svea men hon kom aldrig ner till rummet så här sitter jag för mig själv faktikst så för att muntra upp mig lite ska jag kolla på avsnitt 7 i sesång 6 på vännerna och inte vlken del som helst utan där Joey ligger i Chandlers flyttlådor och fnittrar! Äääälskar det!


förevigat


Som sagt hittade ju inte mina sladdar så kamera bilderna kommer inte in -.-
men hittade brormins mobil sladd så denna vackra bilden är ifrån mobilen min!
Måste föreviga minnet! hahaha





salem al fakir

Sommarlovet har börjat och liseberg släppte igår in oss med stora armar och salem al Fakir sjung och spelade för oss alla intreserade, helt underbart. Måste säga att detta var bland de bästa live uppträdande jag sett. Killen älskade att stå på scen han gör det för att han själv älskar det och det syntes må jag lova!

It's true life will smile for you

Han har mening i sina låtar, lugna som riktiga pang låtar, slut låten han körde va en riktig slut låt som han gjorde med stor charm.  De va jag och louie som vart där, visst vi har lyssnat på ngn två låtar han har gjort  vi tyckte dem va riktigt bra sen fick vi reda på att han skulle komma till liseberg och vi tänkte varför inte, vi visste egnetligen nästan ingenting om vem han var, om han var själv eller med andra. Detta var mycket spännande. Men nu vet vi båda två,
Salem är en riktig FAVORIT med stort F!

Bilder tog vi självklart men med kameran blev de inte mycket då louie glömmde stänga av den och batterierna tog slut! -.- lite dystert må jag lova, men några fick vi men haken är den att jag hittar inte sladdarna till datan!
Ska leta nu och göra ett försök till att hitta dem men de vill jag säga är svårt! I sånna fall kommer iaf några bilder som jag ska visa upp med varmt hjärta!


 
Kunnde som sagt var inte lägga in nya bilder, detta är en gamal goding!

Detta var igår, nu sitter jag är på morgonkvisten louie ligger och sover fortfarande som vanligt sover hon louie och sova i samma mening är inget man aldrig hört förut. Men vi gillar henne för det, dock blev hon sur på mig igår kväll när jag skulle somna innan henne. fel? ja mycket fel fy lovisa!
vi skulle egentligen åkt och tränat klockan 11 men den tiden är ju förbi så vi får se va som händer nu ska jag nog ner och kolla om hon vaknat än.

Byebye

solen skiner himlen är blååååå ...

Sveriges väder har blivit en tia! Vem hade kunnat ana, värmen här är otrolig. Varför åker man iväg ifrån detta fina land just i sommar? Stanna hemma och njut av våran för en gångs skull underbara sommar, uppskatta den!

Idag vart jag inprincip ledig, så när jag hade vaknat så ringde jag Louie och det bar av mot lite shopping i staden i den ytterst härliga värmen. Köpte mig ett par efterlängtade skjorts, Schamp som ska hålla håret brunt och fräscht vet inte riktigt vad de kallas men det är tydligen som silver schampo fast för brunetter sen blev det en jätte söt liten Hello kitty kläninging till lilla kusin Juni som fyller år på fredag, tror den kommer bli mycket uppskattad om jag får säga mitt!



Snart är de sommmmmarlov!!!!! 9/5 då Pang bom äre slut med skolan, skall bli mycket mycket skönt om jag får säga mitt. Detta året har varit något utöver de vanliga vill jag lova!
Så nedräkningen fortsätter - 5 dagar kvar!

Nu ska jag ta mig härifrån!

ooooh

Ligger ute i solen nu allt som skall göras i skolan är nu klart, dock har väll allt inte gått som jag tänkt mig med tanke på allt men nu är i alla fall alla prov och inlämningar ÖVER! så jag tänkte mig mm va gott slappa i solen blir de. Men jag ska lova att växthuseffekten den känns av! jag brukar inte ha några problem med att ligga i solen men nu sjutton svettas jag ngt fruktansvärt bara jag lägger mig ner på min lilla filt som jag lagt ut på tomten! jag hade förberett mig med massor av kalle Anka lite saft för att lägga mig där ute och bara slappa totalt. Men de är nästan så att de inte går.
Det är därför jag just nu sitter här och skriver, jag, jag av alla människor måste ta en paus.
jag har fått höra hela helgen hur jag knarkar solen! haha kanske jag gör de men jag älskar den den e min vän! till skillnad ifrån  vissa andra WICTORIA så fuskar jag inte i alla fall!

I helgen har jag vart på Läger, björkö blev det i år igen såsom även för två årsedan Jätte mysigt är de där då vi bor i ett stort fint "hus" nära havet. BADAT har jag också gjort föresten första doppet och det blev i havet! stråålande säger jag bara.. riktigt varmt och gott va de faktiskt! Så jag tackar mina kära karatevänner för en underbart rolig helg med HETA diskusioner!!


För nu ska jag lägga mig i solen igen! kalle anka ropar! :)

       

RSS 2.0